De Eugen Matzota

Printre tot felul de prostii ce poartă numele de ”știri”, una mi s-a părut a fi extrem de tristă și de alarmantă, în același timp. Universitatea Howard, care se pare că este SINGURA universitate care are un departament de studiu al clasicilor antici, va renunța la acest domeniu.


Cum bănuiați, este o mișcare de tip BLM, căci școala este pentru studenți negri, cum îi știm noi, restul lumii, afro-americani, cum sunt siliți americanii a le spune. Așa, ca să ne facem o idee de ce înseamnă să te duci la ”frații tăi”, nu la nenorociții ăia de la Harvard, școlarizarea este de câteva ori mai scumpă!
Deși se plâng că sunt defavorizați în alte părți, aici e și mai rău, căci costurile anuale sunt de $40K, la o rată de absolvire de 59%, pe când la ”sclifosiții” de la Harvard, ar costa cam de TREI ORI mai puțin: $16K, la o rată de absolvire de 97%! Ei, dar ce bine e să te dai victimă, și nu una oarecare, ci una care vrea să schimbe istoria, s-o DĂRÂME la propriu!
Căci, dacă nu-ți permite civilizația pe care-o reprezinți să faci statui, măcar să le dărâmi, că asta e la îndemâna oricui analfabet!
Cine vrea eliminarea clasicilor? Nu studenții, asta-i clar, căci ei s-au opus imediat la auzirea acestei măsuri!
Atunci, cine să fie la mijloc? O fi progresul, Doamne ferește? O fi, dar nu al societății occidentale, a celei care a adus civilizația modernă, a celei care ni i-a dat pe Seneca, pe Aristotel, pe Leonardo da Vinci.
Ce-i aia latină sau greacă veche? Nimic altceva decât ”white supremacy”!
Ce, noi n-avem cultura noastră mai veche, așa neagră cum o fi?
Chiar, care să fie asta, că parcă Magellan nu ne-a spus nimic?
Nici misionarii n-au găsit ceva despre care să ne spună și nouă. Nu tu construcții în fața cărora tot ce-au făcut ”clasicii” să pălească. S-au găsit, dar în America de Sud, unde nu erau oameni colorați în negru și marginalizați…
Despre scrieri, tăcere. Ce mai, oameni răi ăștia cu statui de civilizatori. Jos cu ei, fraților! Cui folosește asta, oare?
Păi, e simplu, celor care doresc să distrugă civilizația. Cine sunt ei?
După codul culorilor, ar fi negru, verde și roșu. Roșu vine de la Mama Rusie. În rest, negri ce vor să fie mai mult decât pot da ei, arabi care vor să intre în casele mult mai arătoase ale celor necredincioși, cărora să le impună religia păcii prin mijloace specifice lor, urmând a-i cuceri demografic, cum spunea Gaddafi.
Sigur că nu puteau face asta singuri, trebuia un cal troian. Poate o femeie mai sensibilă, cum o scuză unii, mai mână de fier, cum o laudă alții. Poate alta care se lasă umilită de noul sultan, deși ne reprezintă pe toți cei din Uniunea Europeană, nu e doar mândria ei în joc.

Nimeni nu mai are curajul să spună adevărul sau măcar să spună un POATE… Puțini oameni mai îndrăznesc să cârtească într-o lume în care impunerea limbajului fals, a impotentului ”politically correct”, a dus la civilizația europeană pe marginea prăpastiei.

Poate că bunăstarea dusă dincolo de limite poate duce la plictiseală și la inventarea unor noi jocuri, cum ar fi cel al sexelor. Este, poate, de râs să vezi online un formular unde ți se propune să scrii că ești bărbat, femeie sau ”de alt sex”!!! Dar nu, e doar o fereastră Overton care te face încet-încet să accepți că sunt mai mult de două sexe și să nu te mai preocupi de această problemă. Lasă tu asta că vin imigranții și produc copii peste poate.

Doar că ei te vor urî pe tine, european tolerant, indolent și, mai ales, ”necredincios.” Și nu oricum, ci până la moarte! Moartea ta, desigur.
Apoi vine cea a lumii civilizate…

Ce rămâne?
Doar ceva fără urmă de civilizație, ca orice deșert…

Am zis!