Piedononizarea României
Piedononizarea României
Pe lângă alte pericole ce pândesc Europa şi lumea întreagă, înverşunarea acestui primar care-ar trebui să facă ciocu’ mic măcar o perioadă, ca Huidu după ce-a strivit cu maşina sa oameni ce aveau ca singură vină faptul că se aflau în calea sa, nu e nimic, aşa, la scară planetară.
Dar pentru noi, care trăim cu el în aceeaşi ţară, e altceva. Acest individ este acum un fel de vârf de lance pentru toţi cei ca el. Şi nu sunt puţini, drept care pericolul piedonizării României este real.

Pe cine reprezintă el? Păi, hai să vedem… Şi-a luat bacalaureatul la 32 de ani. Frumos, a vrut să aibă diploma de bacalaureat, veţi spune. Aşa pare, dar, cum doar eu ştiu câteva exemple de licee unde te duci, atenţie, de câteva ori pe an, aşa, să se vadă că n-ai murit între timp, lăsaţi, mai ştim şi noi câte ceva…
Nici nu mai vorbesc de modul în care acest bărbat, cu B mare, că doar de-aceea a simţit nevoia de a adăuga acest nume, Piedone, a luat permisul de conducere. Povestea cu permisele de Argeş, luate pe bani, este mai veche, drept care trebuie amintită aici.
Ca orice şmecher care ştie că legea e pentru fraieri, acest Piedone a obţinut nu doar permisul de şofer într-o singură zi, ci toate cele cinci categorii! Zece să fi fost, zece lua! În acest scop, şi-a schimbat fraudulos domiciliul pentru o lună de zile în Argeş, acolo unde opera mafia carnetelor.
Desigur că acest individ descurcăreţ nu s-a oprit la bacalaureatul luat la „Dimitrie Gusti”, un celebru liceu din Capitală, să ştie bine toată lumea unde se poate face aşa ceva, ci a luat calea Petroşaniului, cu o sete de învăţătură fără limite. Aici a găsit, spun unii, o fabrică de diplome. Noi nu ne permitem a spune aşa şi-o vom numi Universitatea Petroşani.
Ei, cu un asemenea trecut, Piedone nu se putea împiedica nici în victimele de la Colectiv, nici măcar în vreo decizie definitivă a instanţei. S-a descurcat, cum se spune la noi.
A găsit un partid minunat, Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal (PPU-SL), unde vedem nume ca Grapini sau Ghişe, gata să-l ajute să lupte împotriva justiţiei şi celor de la Colectiv.
Nu aceasta este marea problemă, că s-ar fi găsit unii care să-i fie complici în această faptă.
Ia să vedem cum şi de la cine strânge semnături… Nici nu-i nevoie de comentarii, imaginile vorbesc de la sine, oameni de bine, cum mult îi plăcea să spună domnului Iliescu.
Pericolul este că Piedone este deja un nume comun, că poate fi scris cu literă mică, pentru că nu e singur. Senatorii au votat de curând în unanimitate, practic, că nu sunt de acord cu voinţa poporului, ei fiind deasupra.
Aşa cum acolo, în Parlament, sunt mulţi piedoni, aşa sunt peste tot.
Piedonizarea României este un proces în desfăşurare deja, care, ca şi Piedone, calcă totul în picioare!